shootingfairytales
ABOUT

ONS VERHAAL

Het geheim van creativiteit is weten hoe je bronnen te verbergen.
Albert Einstein (1879-1955)

Twee creatieve zielen waren collega's en werden onvermijdelijk vriendinnen... Fotografe Vanessa Birakdar en grafisch ontwerper Mady Aerts sloegen de handen in mekaar en zo werd Shooting Fairy Tales geboren.

Het verzilveren van ieder moment, Het samenbrengen van kracht en broosheid. De puurheid van een kind samen met het weergeven van de zachtheid van de natuur. Speels, kleurrijk, het blinken van juwelen, de lekkernij van snoep of de gevoeligheid van regen? één worden met dit alles, dit alles is hun passie. Hun werk is uniek, samen creëren zij een prachtig fotografisch kunstwerk. En u krijgt een persoonlijk en origineel portret, een aandenken voor het leven dat sprookjesachtig is!

Fotografe Vanessa Birakdar,
is reeds meer dan 10 jaar professioneel met fotografie bezig. Al van sinds het eerste jaar wist ze dat fotografie haar leven ging veranderen.
De eerste jaren werkte ze voor een luchtfotograaf, verder ontdekte ze het leven van de BV's, passeerden reeds een hele reeks modellen de revue, mocht ze de huwelijksgeloften van koppels op hun mooiste dag vastleggen, net zoals ook wanneer babytjes voor het eerst daglicht konden zien.

Grafisch ontwerpster Mady Aerts,
is sinds kinds af gebeten door potlood en papier, tekenen en schilderen! Zij volgde een kunst opleiding te Antwerpen. Geen uitdaging is te groot voor haar, zolang ze creatief bezig kan zijn, komt zij de dag stralend door. Na enkele jaren ervaring in de reclame sector heeft zij haar eigen bedrijf Solid Designs waar u terecht kan voor oa. logo-, print- en web design.

Niet alleen zijn ze ontzettend creatief, ze hebben ook een fijne neus voor echte sprookjes fotograferen. Of het nu gaat over babies, kindjes, bolle buikjes, dieren, dames of heren...the sky is the limit !!
ABOUTS
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT
ABOUT